googleplus facebook

Haal meer uit uw gastouderbureau

Door samenwerking met De Gastoudercentrale verbetert u de kwaliteit van de dienstverlening van uw gastouderbureau en verbetert u uw bedrijfsresultaat door lagere kosten, meer klanten en een betere continuïteit.

Voordeel door samenwerking

Als gastouderbureau heeft u een belangrijk taak bij het opvangen van kinderen door een gastouder. U zorgt voor veilige en kwalitatief goede opvang, die aan de wettelijke eisen voldoet. Ook bemiddelt u tussen vraag- en gastouders. Er rust een hele verantwoordelijkheid op uw schouders. De Gastoudercentrale ondersteunt u hierbij op alle fronten. U bent daardoor gewaarborgd van het vangnet van een grote organisatie. Maak nu gebruik van voordeel door samenwerking.

gastouders vinden
realiseer-groei-04

Realiseer meer groei

Voor uw gastouderbureau is het belangrijk dat u regelmatig nieuwe klanten krijgt. De gastoudermarktplaats van De Gastoudercentrale, die exclusief voor onze klanten beschikbaar is, is hier uitermate voor geschikt. Het is dé ontmoetingsplaats voor ouders die opvang zoeken en gastouders die opvang aanbieden.

Met deze marktplaats heeft u een instrument in handen waarmee u eenvoudig meer groei realiseert. Uw gastouders zitten sneller vol, genereren voor u meer inkomsten en klanten dienen zichzelf makkelijker aan.

Lees meer over de gastoudermarktplaats

Verminder uw debiteurenrisico

Om zoveel mogelijk fraude uit te bannen, heeft de overheid bij gastouderopvang de kassiersfunctie verplicht gesteld. Dit houdt voor u als gastouderbureau nogal wat in. Het gaat gepaard met financiële risico’s en veel vragen van ouders en gastouders. Met De Gastoudercentrale heeft u een betrouwbare partner die de kassiersfunctie op unieke wijze voor u uitvoert.

De Gastoudercentrale verwerkt alle betalingen via een rekening bij Stichting Derdengelden Gastouderopvang. De betalingen komen hierdoor altijd op de juiste plek terecht! Mochten er on verhoopt (tijdelijke) problemen zijn, dan worden uw ouders en gastouders hier niet de dupe van.

Lees meer over betalingen binnen de kassiersfunctie

Meer dan een administratiesysteem

Overal en altijd beschikt u over een complete administratie voor uw gastouderbureau. Of u nu thuis bent, op kantoor of onderweg, u heeft altijd alle gegevens bij de hand.

Zodra u heeft kennis gemaakt met de administratie van De Gastoudercentrale, wilt u niets anders meer!

De belangrijkste functies op een rij:

  • Contractbeheer – Gastouderopvang is maatwerk. Flexibiliteit is daarom een groot goed bij het opstellen en beheren van uw contracten.
  • Documentbeheer – Maak uw dossiers snel compleet en houd ze eenvoudig up-to-date.
  • Maandregistratie – Registratie van uren en extra kosten is voor uw gastouder kinderspel.
  • Facturatie – Moeiteloos maandelijks uw facturen aangemaakt en bij de ouder en gastouder bezorgd.
  • Financiële overzichten – Met één druk op de knop inzicht in de stand van zaken. 
  • Klantbeheer – Ouders en gastouders beheren met de eigen login makkelijk hun persoonlijke gegevens.

Meer over Opvangapp

Deskundige begeleiding en ondersteuning

Om u maximale zekerheid te geven, zijn wij er altijd voor u en uw klanten! De helpdesk van De Gastoudercentrale is 5 dagen per week voor u beschikbaar, maar daar houdt onze service niet op. Ook in uw vakantie of onverwachte afwezigheid, staan wij graag voor u, uw ouders en gastouders paraat. Wij zorgen ervoor dat uw gastouderbureau gewoon door gaat.

Op het moment dat u kiest voor de Gastoudercentrale, krijgt u een cursus waarin alle mogelijkheden worden uitgelegd. U hoeft geen software te installeren, u kunt direct aan de slag. Wij helpen u vervolgens met het invoeren van uw bestaande contracten, maar ook met vragen over gastouderopvang of advies over uw bedrijfsvoering kunt bij ons terecht.

Wij zijn er voor u!

Haal meer uit uw gastouderbureau